(6)

Sex and Sensibility - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Sanaakaan sanomatta mies tottelee hÀntÀ ja avaa paitansa ylimmÀt napit, ennen kuin vetÀÀ paidan hitaasti pÀÀnsÀ yli ja antaa sen pudota matolle heidÀn alapuolellaan. Lihaksikas, tummakarvainen rintakehÀ tulee nÀkyviin mökin heikossa valossa."

Katrine ei malta odottaa rauhallista iltapĂ€ivÀÀ sohvalla, peiton alla, syventyĂ€kseen romanttiseen englantilaiseen klassikkoon. Mutta vĂ€symys valtaa hĂ€net nopeasti – ja yhtĂ€kkiĂ€ hĂ€n löytÀÀ itsensĂ€ pimeĂ€stĂ€ metsĂ€stĂ€, ja tie johdattaa hĂ€net pieneen mökkiin, jossa pitkĂ€, komea mies pystykauluspaidassaan avaa oven ja antaa Katrinen astua sisÀÀn...

Novelli on julkaistu yhteistyössÀ ruotsalaisen elokuvatuottajan, Erika Lustin, kanssa. HÀnen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luontoa ja moninaisuutta tarinoilla, jotka kertovat intohimosta, lÀheisyydestÀ, rakkaudesta ja himosta yhdistettynÀ vahvoihin kertomuksiin ja erotiikkaan.

Nimimerkin Beatrice Nielsen taakse kÀtkeytyy kokenut kirjoittaja ja toimittaja. Sex and Sensibilityn lisÀksi hÀn on julkaissut muun muassa eroottisen novellin Brunssia ja sarjaorgasmeja.