(11)

Saksantunti - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Isku kulki vartaloni lÀvitse. Peterin ÀÀni lausui nimeni. JÀnnitys oli voimakasta kuin sÀhkö. Toivoin, ettÀ hÀn kutsuisi minua Alexiksi. En tiedÀ, miksi hÀn kÀyttÀÀ jÀÀrÀpÀisesti sukunimeÀ, eikÀ minulla ole oikeastaan mitÀÀn sitÀ vastaankaan. Haluaisin vain kuulla tuon ÀÀnen lausuvan nimeni. Oikean nimeni. Edes kerran, jotta tietÀisin, miltÀ se kuulostaa."

Saksantunnit ovat Alexille viikon pahimpia ja parhaimpia tunteja. HĂ€nen himonsa tyylikĂ€stĂ€ – mutta paljon vanhempaa – miesopettajaa kohtaan hankaloitti muuten etevĂ€n oppilaan keskittymistĂ€. Opettaja kohteli Alexia kuin ketĂ€ tahansa oppilasta, mutta se ei pysĂ€yttĂ€nyt tytön fantasioita tĂ€stĂ€. Viimeisen tunnin jĂ€lkeen hikisen kuumana iltapĂ€ivĂ€nĂ€ Alex jÀÀ kahden kesken luokkahuoneeseen yleensĂ€ niin etĂ€isen opettajan kanssa. HĂ€nen tilaisuutensa on tullut, mutta uskaltaako hĂ€n nĂ€yttÀÀ miehelle, mitĂ€ tuntee?

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.


Verteller: Elise Mantere
Duurtijd: