(231)

Ruusutarha

audioboek en e-book


Juonittelua ja salaisuuksia viktoriaanisen Englannin ylellisyyden ja köyhyyden keskellÀ.

Olive Westallen, 28, elÀÀ etuoikeutettua, joskin melko yksinÀistÀ, elÀmÀÀ perheensÀ hulppeassa kodissa. HÀntÀ pidetÀÀn liian vanhana menemÀÀn naimisiin, mutta hÀnellÀ on radikaaleja suunnitelmia perheensÀ tulevaisuuden varalle - suunnitelmia, jotka jÀrkyttÀvÀt hÀnen ylÀluokkaista maailmaansa.

Ottilie Finch, 12, on vastikÀÀn muuttanut naapuriin. Perhe on hiljattain paennut Durhamista skandaalia, josta hÀn on autuaan tietÀmÀtön. Lontoo on uusi ihastuttava leikkikenttÀ, etenkin sen elÀintarha ja kanaalit, joissa riittÀÀ vilskettÀ kaikkina kellonaikoina. Ainoa huono puoli on Àidin salaperÀinen sairaus, joka pitÀÀ tÀmÀn suljettuna huoneeseensa.

18-vuotiaalle Mabsille elÀmÀ kanaalilla on kaikkea muuta kuin eksoottista: se on jokapÀivÀistÀ työtÀ, jonka niukan palkan hÀn vie kotiin leskeksi jÀÀneelle isÀlleen ja nuoremmille sisaruksilleen. Kun Mabsille tarjotaan kotiapulaisen paikkaa Finchien upeassa talossa, tilaisuus vaikuttaa pÀÀsylipulta parempaan elÀmÀÀn. HÀn ei kuitenkaan tiedÀ, ettei kaikki ole niin tÀydellistÀ kuin miltÀ nÀyttÀÀ. Pian Mabs sotkeutuu salaisuuksiin, jotka ajoivat Finchit pois edellisestÀ kodistaan.


Verteller: Usva KÀrnÀ
Duurtijd: