(0)

Petollinen kosija

audioboek en e-book


Arveluttava avioliittotarjous saa sydÀmen sykÀhtelemÀÀn.

Smythe-Smithin perhe tunnetaan epÀmusikaalisista neidoista ja legendaarisista konserteista, joista vain avioliitto tarjoaa neidoille pakotien. Sarjan viimeisessÀ osassa Iris saa osakseen epÀilyttÀvÀn innokasta liehittelyÀ, mutta voiko hurmaavaan kosijaan luottaa?

On yleisesti tunnustettu totuus, ettÀ jos naimaton mies alkaa viihtyÀ Smythe-Smithien konserteissa, musiikista se ei ainakaan voi johtua. Ujona neitona perhekvartetin sellisti Iris on muutenkin tottunut jÀÀmÀÀn sivurooliin. NiinpÀ Irisin hÀlytyskellot alkavat soida, kun salskea Sir Richard Kenworthy ryhtyy itsepintaisesti tunnustamaan rakkauttaan. JÀrki sanoo, ettÀ miehen innokkuudessa on jotain epÀilyttÀvÀÀ, mutta sydÀn kÀskee astella alttarille. Ei kai Richardin salaisuus niin synkkÀ voi olla?

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.