(70)

Neidot

audioboek en e-book


Edward Fosca on murhaaja. Mariana Andros on siitÀ tÀysin vakuuttunut. Cambridgen karismaattinen kreikkalaisten tragedioiden professori Fosca on kuitenkin kaikkien syytösten ylÀpuolella, sillÀ hÀn kylpee niin henkilökunnan kuin oppilaidensa suosiossa. Aivan erityisesti naispuolisten opiskelijoiden salaseuran, joka tunnetaan nimellÀ Neidot.

Kun yksi Neidoista löydetÀÀn murhattuna, Mariana antaa ryhmÀterapeutin osaamisensa poliisin kÀyttöön. Opiskeluajoista tutun kampuksen tornien idyllisen kauneuden varjoissa Marianan epÀilevÀ katse kohdistuu yhÀ uudestaan professoriin. Mutta miksi opettaja kÀvisi oman opiskelijansa kimppuun? Miksi hÀn palaa jatkuvasti Persephonen riitteihin - neidon ja hÀnen matkansa manalaan? Ja miksi antiikin legendat tuntuvat kuin kertovan Marianan omaa tarinaa?

Kun löytyy uusi ruumis, Marianan pakkomielle todistaa Foscan syyllisyys kÀy yhÀ hallitsemattomammaksi ja uhkaa tuhota sekÀ hÀnen uskottavuutensa ettÀ lÀheisimmÀt ihmissuhteensa. Mutta Marianna on pÀÀttÀnyt pysÀyttÀÀ tappajan, vaikka se maksaisi hÀnelle kaiken - jopa hÀnen henkensÀ.


Verteller: Ilkka Villi
Duurtijd: