(110)

Makt: De 48 lagarna

e-book


Amoralisk, listig, informativ och skoningslös. Den hÀrbÀstsÀljande boken Àr manualen för alla som Àr intresserade av att observera,försvara sig mot eller till och med fÄ makt.

De 48 lagarna Àr baserade pÄ erfarenheter och verk frÄn mÀnoch kvinnor som har studerat och bemÀstrat maktens spel. BerÀttelserna strÀckersig över tretusen Är och utspelar sig i civilisationer sÄ olika som antikensKina och renÀssansens Italien. Samtidigt sjuder de av gemensamma teman ochlÄter ana en maktens essens som inte har beskrivits till fullo förrÀn nu. Makt:de 48 lagarna samlar visdomen frÄn nÄgra av historiens mest framstÄendestrateger, ledare, hovmÀn, förförare och bedragare.

Makten: de 48 lagarna kan anvÀndas pÄ flera olikasÀtt. Genom att lÀsa boken frÄn början till slut kan du lÀra dig principiellasaker om makten. Boken har ocksÄ utformats sÄ att det Àr möjligt att blÀddra iden och vÀlja ut den lag som för tillfÀllet framstÄr som mest aktuell för dig.I innehÄllsförteckningen som kort beskriver lagarna kan du lÀtt identifiera denrelevanta lagen.

”TillfredsstĂ€llande kompakt och litterĂ€r, med fantastiskaexempel pĂ„ geniala maktspelare.” - Allure