(3)

Huviajelu - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Nainen liikutti kÀttÀÀn edestakaisin reidellÀ, vain senttejÀ suuntaansa, mutta siitÀ ei ollut epÀilystÀkÀÀn. C hyvÀili hÀnen reittÀÀn. Ja Paul piti siitÀ."

RokkitÀhti Paul McKenziellÀ on uusi sÀÀntö. HÀn pysyy uskollisena vaimolleen. HÀn on onnistunut siinÀ aika hyvin viime aikoina. Mutta kun hÀn törmÀÀ uskollisimpaan faniinsa, Candiceen, yksin itkemÀssÀ huoltoasemalla keskellÀ ei mitÀÀn, hÀn ei voi vain hylÀtÀ tÀtÀ. Candice nÀyttÀÀ niin kovin avuttomalta noine suurine sinisine silmineen. TietÀen varsin hyvin, mihin on pÀÀnsÀ pistÀmÀssÀ, hÀn tarjoaa Candicelle kyydin Lontooseen. MitÀ todella voisi tapahtua autossa, joka ajaa vauhdilla pitkin M20-valtatietÀ? Se on varmasti oikein...

TÀmÀ eroottinen lyhytkertomus on tÀynnÀ kielletyn teon huumaa ja jÀnnitystÀ.

Julie Jones on eroottisten tarinoiden anonyymi kirjoittaja. HÀn kirjoittaa feministisestÀ nÀkökulmasta ja kyseenalaistaen yhteiskunnallisia normeja. Nimimerkin takana on nainen, jolla on taustaa monelta eri toimialalta. HÀnen inspiraationsa kumpuaa sosiaalisesta mediasta ja hÀnen tuttujensa kanssa kÀymistÀÀn keskusteluista. HÀnen kirjoittajanuransa alkoi blogissa, jossa hÀn kirjoitti fanifiktiota poikabÀndeistÀ. Joitakin nÀistÀ tarinoista julkaistaan nyt. Nimet on muutettu, mutta tarinat ovat aivan yhtÀ kuumia.