(23)

Den frusne mannen

audioboek en e-book


Hur hÀnger ett terrorattentat ihop med Himalaya och ett Àktenskap pÄ upphÀllningen? NÀr advokaten Harald ovÀntat fÄr chansen att leda ett projekt i Kashmir, Indien, kan han inte tacka nej. Hans Àktenskap hÄller pÄ att haverera och han har börjat önska sig mer av livet Àn en relation som skaver. Men projektet leder till ett större Àventyr Àn han vÀntat sig. Det blir en dramatisk resa som stÀller krav pÄ honom som man och mÀnniska. Han fÄr hjÀlp av den lokala kontaktpersonen, Miss Eva Gelanijh, men kan han verkligen lita pÄ henne?

Den bÀste vÀnnen Erik anser att Haralds fru, Louise, behandlar sin man likt en överambitiös arborist. VÀnnen blir ett viktigt stöd nÀr Àventyren vid Himalayas fot förföljer Harald tillbaka till Stockholm, dÀr han pÄ nÀra hÄll blir indragen i ett terrorattentat.

"Den frusne mannen" Àr en spÀnningsroman om faran med livet och glÀdjen i kÀrlek. Vi fÄr ta del av Haralds sökande efter ett liv som kÀnns Àkta i en tillvaro som rymmer internationella konflikter och terrorister. BerÀttelsen skildrar en lÀngtan efter intimitet, Àrlighet och innerlighet. Ska man akta sig för att önska för mycket?


Verteller: Eva Röse
Duurtijd: