(21)

Camgirl - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"TÀmÀ on niin vÀÀrin", hÀn miettii sormien tutkiessa ihoa, niin vÀÀrin mutta kuitenkin ihanaa. HÀn unohtaa hetkeksi olevansa satojen katsojien edessÀ. Koko maailma on tiivistynyt hÀnen huohotukseensa ja siihen ihanaan tuntemukseen, kun sormet vÀÀjÀÀmÀttÀ lÀhestyvÀt pikkuhousujen kaulusta."

Ella on epÀtoivoisesti rahan tarpeessa. Sen vuoksi hÀn tekee jotakin, mihin ei muussa tapauksessa ikinÀ ryhtyisi. Jotakin tÀysin vÀÀrÀÀ. Rullaverhon laskeuduttua hÀn painaa virtanÀppÀintÀ ja antaa vaatteidensa valahtaa yksi kerrallaan lattialle. HÀn riisuutuu tÀysin alastomaksi. Ja vaikka se, mitÀ hÀn omin kÀsin ja omalla vartalollaan tekee, onkin tÀysin vÀÀrin, mikÀÀn muu ei ole koskaan tuntunut yhtÀ oikealta.

Camgirl on ensimmÀinen tarina kolmiosaisessa sarjassa, joka kÀsittelee nuoren, kokemattoman naisen seksuaalisuuden löytymistÀ.

Lisa Vild on salanimi, jota kÀyttÀÀ nuori ruotsalainen novellisti. HÀnen eroottisissa novelleissaan kÀsitellÀÀn arkaluonteisia mutta samalla kiihottavia aiheita. Lisan mielestÀ seksistÀ pitÀisi puhua avoimesti ja sen tulisi olla alue, jota kuka tahansa uskaltautuu tutkiskelemaan. Kertomatta jÀÀ, kirjoittaako hÀn omista kokemuksistaan vai kuvitteellisista tapahtumista.