Alle boeken

Alle boeken

Onbeperkt toegang tot luisterboeken op je telefoon of je tablet. Kies uit honderdduizenden luisterboeken en luister online of offline. Probeer 30 dagen gratis. Geen minimale abonnementsduur.

Kies categorie
Populair
Filteren

Pagina 1 van 4152

Krijg toegang tot honderdduizenden luisterboeken met Nextory

Met Nextory krijg je toegang tot honderdduizenden luisterboeken op je telefoon of je tablet. Luister naar je favoriete schrijver of zoek in onze bibliotheek naar nieuwe luisterboeken. Start je gratis proefperiode vandaag.

Stream luisterboeken terwijl je iets anders doet

Luisterboeken zijn perfect om een wandeling te veraangenamen of, waarom ook niet, tijdens de afwas. Met Nextory verander je een gewone dag in een spannend avontuur. Volg de jacht op een seriemoordenaar of kom te weten waarom de zee blauw is. Aan jou de keus. Met Nextory kun je luisterboeken streamen of downloaden op je telefoon of je tablet.

Met ons Familie-abonnement voor luisterboeken kun je bovendien de kinderen naar luisterboeken laten luisteren. Een trucje dat al veel ouders heeft geholpen een momentje rust te krijgen. Of het nu is voor het slapen gaan, tijdens de autorit naar huis of gewoon voor het plezier.

Was je van plan een luisterboek te kopen? Waarom zou je er blij zijn met één, terwijl je onbeperkt toegang kunt krijgen?

Was je van plan een luisterboek te kopen? Waarom zou je er blij zijn met één, terwijl je onbeperkt toegang kunt krijgen?

Met Nextory krijg je toegang tot een enorme bibliotheek voor EUR 11.99/maand. Kies uit bloedstollende thrillers, verslavende detectives of misschien een nieuwe schrijver? Download onze app voor luisterboeken en til vandaag nog je leesgewoonten naar een hoger plan.

De voordelen van luisterboeken

70% van de mensen wil meer boeken lezen per jaar. Toch zijn er maar weinig personen bij wie dat ook echt lukt. De kinderen moeten worden opgehaald, het eten gemaakt en de was opgehangen. Met een drukke dag lukt het maar weinig mensen de tijd te vinden om te genieten van een echt goed boek.

Met Nextory kun je meer tijd krijgen voor jezelf. Combineer een avondwandeling met een detective en ineens heb je de oplossing gevonden. Bovendien heeft het luisteren naar luisterboeken een heleboel voordelen:

6 voordelen van lezen en luisteren voor je gezondheid:

 • Je ontspant erdoor
 • Je stressniveau vermindert
 • Je concentratievermogen verbetert
 • Je geheugen wordt verbeterd
 • Je leert nieuwe dingen
 • Je woordenschat wordt vergroot

Luister gratis naar een luisterboek. Probeer Nextory 30 dagen

Met Nextory mag je onze app voor luisterboeken altijd 30 dagen gratis proberen. Zonder vaste abonnementsduur of kosten. Vind een luisterboek waar je naar wilt luisteren en download onze app vandaag.

Als je na het eerste boek verder wilt lezen, dan zijn er duizenden andere luisterboeken om uit te kiezen. De eerste 30 dagen betaal je € 0 en heb je onbeperkte toegang tot luisterboeken.

6 redenen om Nextory te kiezen:

 • Een van de grootste Noord-Europese abonnementsdiensten voor e-books en luisterboeken
 • Een gratis proefperiode van 30 dagen
 • Geen vaste abonnementsperiode, je kunt opzeggen wanneer je wilt
 • Honderdduizenden boeken op zak vanaf € 11.99/maand
 • Luister naar je favoriete boek, waar en wanneer je maar wilt
 • De mogelijkheid om het abonnement te delen met de hele familie
 • Meer dan 11.000 personen waarderen Nextory met 5 sterren in Google Play

Zo download je onze app voor luisterboeken

Om bij Nextory naar luisterboeken te kunnen luisteren, moet je je proefperiode starten op onze website. Je registreert je heel eenvoudig met je e-mailadres. Daarna kun je de app gemakkelijk downloaden in de App Store of Google Play.

Je betaalt € 0 om Nextory 30 dagen gratis te proberen. Dit betekent dat je zonder kosten onbeperkt kunt lezen en luisteren met onze app. Als je na je proefperiode besluit om door te gaan, dan word je, net als duizenden anderen, een betalende abonnee van Nextory.

Probeer Nextory vandaag nog gratis en krijg meteen toegang tot honderdduizenden boeken.

Een luisterboek voor iedereen: groot en klein

Met Nextory kan de hele familie tegelijk naar boeken luisteren. Saaie doordeweekse momenten worden spannend met een familieabonnement waarbij iedereen tegelijk kan luisteren. Perfect voor familievakanties.

Kies uit een breed aanbod van boeken in meerdere genres. Neem je tijd en zoek naar iets dat bij je in de smaak valt. Met duizenden titels is de kans groot dat je iets vindt om in één keer uit te lezen.

Je kunt uit drie verschillende abonnementen kiezen en met Nextory’s familieabonnement kunnen tot 4 gebruikers tegelijkertijd naar verschillende boeken luisteren. Het grootste voordeel is dat iedereen onbeperkt naar luisterboeken kan luisteren. En ben je begonnen in boek dat toch niet zo in de smaak valt, dan kies je gewoon een ander luisterboek, zonder dat dat iets extra kost.

Be a reader met Nextory - Een van de grootste Noord-Europese abonnementsdiensten voor e-books en luisterboeken

visa
amex
master