(192)

Voeten in het stopcontact - #metznallen lekkerder leven

audioboek en e-book


Een jaar of tien geleden ging bij mij het lampje uit. Opgebrand, zei de dokter. Belachelijk, dacht ik. Ik was 22! Maar daar had die burn-out (want dat was het) dus geen boodschap aan. Ik moest nodig met mijn voeten in het stopcontact. Opladen dus.

Sindsdien heb ik een missie: het leven van mijn dromen leiden en onderweg de tools verzamelen om mentaal lekker te blijven gaan. En dat lukt nu aardig. Hoe, dat vertel ik je in dit boek. Het gaat over een hoop verschillende dingen: van jezelf op één zetten tot weten dat je niet alleen bent (we doen het met z’n allen!), van mediteren tot alleen reizen, van anders werken tot sommige apps van je telefoon gooien. Allemaal superpraktisch en voor iedereen te doen, niks zweverigs aan.

Het belangrijkste doel: beste vrienden met jezelf worden. Klinkt misschien blegh, maar het maakte mijn leven ongelooflijk veel minder gestrest en veel leuker. En omdat ik dat jou ook gun, hoop ik dat je dit boek beluistert – en leeft. Liefs, Gwen.

Gwen van Poorten is presentatrice, programmamaker, YouTuber en heeft de populaire podcast #metznallen.


Verteller: Gwen van Poorten
Duurtijd:

4.4

192 beoordelingen

Anoniem

25-10-2023

Binnen een paar dagen uit geluisterd! Fijne stem om naar te luister en lekker luchtig geschreven! Echt een aanrader

kimberly

7-9-2023

Het heeft mij enorme geïnspireerd! Ik twijfelde met bepaalde keuzes, maar Gwen gaf me zo een positieve vibe dat ik erdoorheen gekomen ben.

Lizzy

30-8-2023

Een leuk geschreven boek met handige tips. Het is een fijn boek om te luisteren.