(25)

Uit je dip gaan!: Eerste hulp voor vastlopers

audioboek en e-book


Iedereen heeft weleens een dip, een korte periode waarin je niet zo vrolijk en misschien wel somber bent. Je hebt nergens zin in, je slaapt slecht, je kunt je niet meer goed concentreren of je voelt je gewoon niet fit en fijn.

Liesbeth Kamerling geeft in 'Uit je dip gaan' de kleine veranderingen die veel kunnen doen als het leven niet zo lekker loopt. Zij is coach, maar coacht zichzelf ook al van jongs af aan. Ze wéét of ze alles uit zichzelf haalt of niet. Als zij zich niet goed voelt zonder aanwijsbare reden, gaat ze ermee aan de slag. Doordat zij dit al haar hele leven doet, heeft ze veel gelezen, ervaren en ingezien. In dit boek fungeert ze als wegwijzer voor iedereen die even vastloopt. Het boek bestaat uit 3 delen: de geest, het lichaam en de ziel.

'Ik gun iedereen dit geweldige boek op zijn of haar nachtkastje. Alles waar we in ons leven tegenaan lopen wordt her- en erkend en op alle mogelijke manieren positief belicht.' - Isa Hoes

'De meest doeltreffende opdracht die ik 20 jaar geleden van Liesbeth kreeg: wees lief voor jezelf.' - Pim Veth


Verteller: Liesbeth Kamerling
Duurtijd:

3.4

25 beoordelingen

Carlijn

11-10-2023

Eerste paar hoofdstukken zijn opzich leuk, maar daarna gaat het over de kracht van kristallen. Sowieso is het boek te breed; je kan geen boek schrijven over alle soorten dips en alle soorten remedies, dat wordt chaotisch en wetenschappelijk slecht onderbouwd.

Sabine

17-1-2023

In 1 week uit gelezen en mijn eerste boek die ik lees richting verandering. Fijne stem en waardevolle info. Enkel vond ik vaak de opsommingen van vitamines, voedingsstoffen etc wat langdradig. Wellicht in boekdruk wel praktisch om terug te lezen. Verder een goed helder boek met prettige voorleesstem

Linda-Jill

24-11-2021

Wel erg veel taalfouten.. Je ‘heb’ ipv hebt, ‘sochens’ ipv ‘s ochtends.. Op zich een leuk boekje, maar taalfouten vind ik storend.