(96)

Tien jaar vrijheid: Mijn strijd om te overleven buiten de kelder

audioboek en e-book


'Vanaf nu neem ik mijn leven in eigen hand.'

Dit is het vervolg op 'De diefstal van mijn jeugd' van Natascha Kampusch die als tienjarige werd ontvoerd en acht jaar later wist te ontsnappen.

In Tien jaar vrijheid vertelt Natacha Kampusch over het leven na haar bevrijding, blikt terug op haar ontvoering en laat zien dat hoop nooit opgegeven mag worden

In 2006 eindigde een van de heftigste ontvoeringen uit de hedendaagse geschiedenis: Natascha Kampusch uit Wenen ontsnapte uit de kelder waar ze al meer dan acht jaar werd vastgehouden. Ruim acht jaar was ze gescheiden van vrienden en familie; hoe heeft ze haar plek in de samenleving weer gevonden en hoe ging ze om met de spoken uit haar verleden?

Natascha is uitgegroeid van een onschuldig slachtoffer tot een ambitieuze en moedige jonge vrouw die andere slachtoffers van misbruik probeert te helpen.


Verteller: Charlotte Lap
Duurtijd:

4.2

96 beoordelingen

Anoniem

25-8-2023

Is het niet al erg genoeg dat ze zolang opgesloten heeft gezeten. En de gruwelen die ze daar heeft meegemaakt. Mijn God wat heeft ze veel shit over zich heen gekregen van buitenstaanders! Ze is nooit echt vrij geweest!!

Henk

4-1-2023

Indrukwekkend

Mandy

15-12-2022

Goed vervolg