(81)

Onverschrokken

audioboek en e-book


Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op… Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken? 'Onverschrokken' van Rebecca Yarros is het hartverwarmende vijfde deel en het slot van de populaire Flight & Glory-serie. Eerder verschenen 'Onverminderd', 'Onbereikbaar', 'Onverwacht' en 'Onweerstaanbaar'.



4.7

81 beoordelingen

Anoniem

22-2-2024

Wat een heerlijk romantisch boek. Vol met ups en downs. Verwerkend van een traumatisch ervaring . Komt uiteindelijk alles weer goed.

Emmely

26-1-2023

Mooi sluitstuk van deze serie. Hij was wel een beetje langdradig.. Mede door Nederlandse voorleesstemmen welke niet prettig zijn er lang over gedaan

Anoniem

1-11-2022

Best wel langdradig en ik irriteerde me af en toe ook aan het hoofdpersonage. Althans,de verhaallijn omtrent haar verdriet. Om er vervolgens achter te ken hoe haar relatie met Will echt in elkaar zat. Dat was wel jammer.