(193)

Het winterse avontuur

audioboek en e-book


De roman Het winterse avontuur van Karen Swan is een stormachtige romance in een ijskoud Amsterdam. Van de auteur van De Ierse erfenis, Een Noorse winternacht, De Zweedse affaire en De Spaanse belofte.

Lee kwam naar Amsterdam met een pasgeboren baby en een diep weggestopt geheim. Inmiddels is haar zoontje Jasper vijf en is ze een succesvolle fotograaf, bekend om haar celebrityportretten. Na haar turbulente verleden als oorlogsfotograaf in Syrië vindt ze eindelijk rust en kan ze genieten van haar fijne leven aan de grachten.

Dit verandert in één klap als ze in haar fietsmandje een boek vindt, waar een noodkreet in geschreven staat. Ze spoort de schrijver van het boek op in de hoop meer te weten te komen over de onheilspellende boodschap. Terwijl het in het winterse Amsterdam steeds kouder wordt, wordt Lee langzaam ingehaald door haar verleden en zal ze haar traumatische herinneringen eindelijk onder ogen moeten zien...

'Maak je op voor een paar uur leesvermaak' ‒ Hebban.nl


Verteller: Ruby van Tongeren
Duurtijd:

4.5

193 beoordelingen

Anoniem

21-3-2024

Leuk geschreven. Jammer dat als er gefluisterd werd of met emoties gesproken, de voorleester niet altijd goed verstaanbaar is.

Anoniem

15-3-2024

Heerlijk verhaal met allerlei verrassende plots

Chriss

28-1-2024

Super leuk boek!