(120)

Het boekwinkeltje in de vuurtoren

audioboek en e-book


Ruim tweehonderd jaar geleden is er in een klein dorpje in het Schotse binnenland een vuurtoren gebouwd die nu dienstdoet als boekwinkel. De eigenaar van de vuurtoren, Cullen MacDonald, is de laatste afstammeling van de familie die de vuurtoren heeft gemaakt. De vuurtoren trekt excentrieke karakters aan, waaronder Rachel Talbot. Sinds vijf jaar woont en werkt zij er, maar als Cullen overlijdt, is het onduidelijk wat er met de vuurtoren gaat gebeuren.

Rachel ontdekt een geheim op de zolder van de vuurtoren en probeert samen met Toby - een journalist die naar het dorpje is gekomen om in alle rust zijn memoires te schrijven - meer te weten te komen over de eerste eigenaar van het vuurtoren. Dit brengt haar niet alleen dichter bij de vuurtoren en het dorp, maar ook bij zichzelf. 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren' is een aangrijpende roman van Sharon Gosling. Eerder schreef zij ook 'Het huis onderaan de klif'.


Verteller: Ruby van Tongeren
Duurtijd:

4.4

120 beoordelingen

Renate

12-2-2024

bwgin moeilijk maar later wil je blijven luisteren

Saskia

6-2-2024

super mooi boek. niet te langdradig

Chriss

18-1-2024

Heel leuk boek, fijn voorgelezen. Ook leuk dat er nog een kleine terugblik was naar het vorige boek. Ik hoop op meer van dit soort verhalen!