(15)

De vrouw die weer tot leven kwam

audioboek en e-book


Pearl Flowers heeft zich zo lang verstopt dat ze is vergeten hoe het echte leven is. Haar dagelijkse routine in een huisje in de bossen in Frankrijk is beperkt en eenzaam. Maar ze voelt zich er veilig, ver weg van de pijnlijke herinneringen en geheimen die ze achterliet.

Dan zet een onverwacht telefoontje haar wereld op z’n kop: haar vader Francis ligt in haar thuisland Engeland op sterven. Pearl heeft hem al jaren niet meer gezien sinds hij haar en haar familie de rug toekeerde. Maar het blijkt dat hij een laatste geschenk voor haar heeft. Een dagboek, geschreven in een code die alleen Pearl kan begrijpen.

Terwijl ze het dagboek van haar vader begint te lezen, ontdekt Pearl dat hij veertig jaar lang bijna elke dag aan haar heeft gedacht. Naarmate ze verder leest onthullen de pagina’s geheimen uit het verleden, waardoor ze alles in twijfel trekt wat ze dacht te weten.

Met het dagboek in haar achterhoofd realiseert Pearl zich dat de enige manier om te genezen en het ware geluk te vinden, is datgene onder ogen zien waar ze al die tijd voor op de vlucht was.


Verteller: Jennifer van Brenk
Duurtijd:

4.2

15 beoordelingen

Anke

8-5-2023

Een boeiend verhaal en fijn ingesproken

Anoniem

29-4-2023

Wat prachtig geschreven, het was moeilijk om het weg te leggen. Nu het uit is ga ik het zeker nog een keer lezen, zo ontroerend.