(68)

De stilte in bed

audioboek en e-book


Dit is Sofie Rozendaals persoonlijke verhaal over passieloze liefde en beestachtige verlossing:

In De stilte in bed beschrijft ze twee bepalende fases in haar leven, met daarin twee totaal verschillende mannen. Haar buurman, van wie ze gelooft dat hij de liefde van haar leven is en met wie ze trouwt terwijl lichamelijke passie ontbreekt. En een oudere man, die alles lijkt wat ze verafschuwt – dominant, bot, een seksueel gedreven charmeur –, maar die toch een sterke aantrekkingskracht op haar uitoefent. Een die ze niet kan sturen of weerstaan. Twee uitersten, die elk op een andere manier het uiterste van Sofie vragen.

In dit persoonlijke relaas deelt Sofie haar zoektocht naar sensualiteit en seksuele vrijheid; naar wat het betekent om als jonge vrouw je grenzen te verkennen. En je verlangens – hoe duister die ook mogen zijn.

Sofie Rozendaals schrijfproces van dit boek is te volgen op haar eigen Youtube kanaal.

Sofie Rozendaal (1987) is freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad en tijdschrift Viva. Ze maakt online docu-vlogs en schreef meerdere boeken, waaronder De stilte in bed.



4.2

68 beoordelingen

Anoniem

3-12-2023

Sommige punten heel herkenbaar..leven met iemand die niet op hetzelfde seksuele niveau zit…Is een opgave,gedoemd te mislukken…Over die claim van de schoonfamilie maar te zwijgen…..

Ilse

1-3-2023

Prachtig boek! Ik kent de schrijfster via YouTube en had dus beeld.. Erg kwetsbaar geschreven, en ze is een woorden en zinnen kunstenaar. Zit echt goed in elkaar.

Jolanda

24-2-2023

Herkenbaar, verrassend goed en heel realistisch.