(9)

De perfecte minnares

e-book


Wat als je de perfecte minnares bent, maar niemands echte liefde? In De perfecte minnares laat Marian Mudder zien hoe zoet wraak kan zijn.

De perfecte minnares van Marian Mudder is een vilein en scherp maar humoristisch portret van een vrouw die van mannen houdt, zoals ze ook van koken houdt: gepassioneerd, perfectionistisch en gulzig.

Eva is een levensgenieter. Samen met haar vriendin Desirée heeft ze een cateringbedrijfje en kookt ze in een lifestyletelevisieprogramma. Ze is verslaafd aan koffie, boter, oesters, champagne, seks en liefde, en heeft een hartstochtelijke relatie met haar grote liefde Damien. Totdat hij op het hoogtepunt de relatie verbreekt. Om mooi te houden wat mooi is, omdat hij van haar houdt. Zegt hij. Eva begrijpt er niets van. Als ze tijdens een televisieopname instort, besluit ze met iemand te gaan praten om over haar liefdesverdriet heen te komen.

Ze gaat in therapie bij drs. Wüsthof, die er een wat onconventionele methode op nahoudt. Onbewust kiest Eva altijd de verkeerde mannen uit. De vraag is alleen waarom. Om daar achter te komen gaat ze op zoek naar de enige man voor wie ze nooit gekookt heeft en neemt wraak.



4.6

9 beoordelingen

Louise

23-8-2023

vermakelijk!

annette

2-3-2023

Feest der herkenning