(459)

De liefdesbrief

audioboek


In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief stuit de jonge journaliste Joanna per toeval op een brief van de pas overleden legendarische acteur James Harrison, met aanwijzingen die naar een explosief geheim leiden. Terwijl Joanna langzaam het verhaal ontrafelt, ontdekt ze dat meer mensen de brief willen hebben, en haar ten koste van alles zullen proberen tegen te houden… Welk geheim nam de acteur mee in zijn graf? En waarom willen juist de mensen uit de hoogste kringen dat dat geheim nooit wordt onthuld?

De liefdesbrief is een meeslepend en wervelend verhaal, vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf



4.5

459 beoordelingen

Anoniem

22-3-2024

hee mooi boek

sigrid

21-3-2024

af en toe wat onduidelijk.. wel erg leuk verhaal met twist.. altijd knap hoe verschillende verhaallijnen tot een prachtige bevredigend eind komen.

Rolande

15-3-2024

Een heel spannend verhaal, heel lang goed te volgen, maar halverwege raakte ik de draad soms een beetje kwijt, omdat er steeds meer personen werden opgevoerd. De voorleesstem is prettig en warm, alleen gaat bijna elke zin in “ toon” naar beneden, wat het geheel soms wat monotoon maakt, dat vond ik wel jammer. Toch zeker een aanrader.